Batterijopladers /Batterijen

kleding_001
GP AA-batterijen. Ideaal voor b.v. fotocamera's en nog veel meer. De batterijen zijn speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de veeleisende behoeften van moderne stroom verslindende apparatuur zoals digitale camera's (maakt meer dan 3 keer zoveel foto's en gaan langer mee dan normale alkalinebatterijen), MD & MP3-spelers en andere draagbare apparatuur.

GP Batteries Batterij-oplader PowerBank H500

Laadt 1 tot 4 AA en/of AAA-batterijen, kan verschillende capaciteiten door elkaar laden, meet per batterij wanneer de batterij is volgeladen en geeft dit aan d.m.v. het verkleuren van de LED's, houdt iedere batterij apart volgeladen doordat hij per laadkanaal overschakelt op druppelstroom, wordt geleverd incl. 4 x GP 2600 Series AA-batterijen & een autolaadsnoer, detecteert defecte en niet-oplaadbare batterijen, uitgerust met een temperatuursensor en veiligheidstimer, laadt de bijgeleverde batterijen in 2 tot 4 uur, geschikt voor wereldwijd gebruik (100-240V).
Ajouter au panier
knoopcel

Knoopcel CR2032 lituim 3V

GP Primary Specialty Battery, Lithium Coin CR2032
Ajouter au panier

GP Batteries NiMH200 9V 8.4V 1stuks

Ajouter au panier

GP NIMH OPLAADBARE AA BATTERIJEN 2600MAH 4-PACK

Vier oplaadbare GP AA-batterijen. Ideaal voor b.v. fotocamera's en nog veel meer. De batterijen zijn speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de veeleisende behoeften van moderne stroom verslindende apparatuur zoals digitale camera's (maakt meer dan 3 keer zoveel foto's en gaan langer mee dan normale alkalinebatterijen), MD & MP3-spelers en andere draagbare apparatuur.
Ajouter au panier

GP Batteries Batterij NiMH1000 AAA Micro 1.2V 4stuks

4 x AAA Micro 1.2V NiMH 1000. De herlaadbare GP NiMH-batterijen zijn speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de veeleisende behoeftes van moderne stroomverslindende apparaten.
Ajouter au panier